Om billiglyd.dk

Billiglyd.dk sælger håndplukket elektronik i webshoppen, dels inden for lyd og tilbehør hertil, men også inden for andre nærliggende kategorier, som vi har kunne forhandle så attraktive priser på at vi kan sælge produkterne billigere end selv de største etablerede butikker i danmark.

Billiglyd.dk's udlejningsafdeling udlejer PA lyd til alle former for events og vi bestræber os på at levere høj service og kvalitet, men til en billig og ikke mindst rimelig pris.

Virksomhedens historie

Billiglyd.dk startede oprindeligt som virksomheden Ravasound I/S, som tog udgangspunkt i at levere god lyd til billige penge. Da kompetencerne og interesseområderne med tiden udvidede sig, oprettede vi i 2015 AV+ med et fokus på alt indenfor koncert- og eventproduktion.

I AV+ leverer vi derfor både komplette lyd- og lysproduktioner samt mindre opsætninger, til stort set alle størrelser arrangementer – både privat og erhverv. Se mere på www.avplus.dk 

Med tiden opstod også interessen for at levere lyd til private arrangementer og idéen til billiglyd.dk opstod. Med den stigende interesse for batteridrevne bluetooth højtalere, begyndte vi så småt at importere både højtalere og dertilhørende powerbanks hvilket ledte til tilføjelsen af webshoppen.

I Ravasound I/S er vi et team med et bredt spænd af kompetencer, med erfaring fra både koncert-, event- og tvproduktion for blot at nævne nogle, og du kan være sikker på at vi aldrig gør tingene halvt – fordi vi brænder for det vi laver.

Har du brug for vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en grundig vejledning inden dit køb. 

Vi er kun et opkald eller e-mail væk. 

Send os en direkte besked